Døre & vinduer

Reparation, vedligeholdelse eller montering af nye døre og vinduer? Vi kan hjælpe med det hele!

Når det handler om reparation, vedligeholdelse eller montering af nye døre og vinduer, så bør man ikke gå på kompromis på nogen måde. Døre og vinduer skal kunne klare masser af hård vind og vejr igennem deres levetid, hvilket betyder der er store krav til vedligeholdelse og valg af materiale.

Det kan være svært at vide hvilke døre og vinduer man skal vælge for, at få det bedste resultat, samt hvilke der holder sig bedst og passer bedst ind i husets arkitektoniske udtryk.

Der er meget der skal overvejes og tages stilling til og hos os hjælper vi gerne med vores faglige viden. For altid at kunne levere de bedste produkter og et stykke arbejde af højeste kvalitet, sørger vi også for at være på kant med de nyeste materialer, produkter og arbejdsmetoder i byggebranchen. Dette betyder at vi kan yde den bedste rådgivning, hvor vi drager nytte af vores faglige viden og erfaring, samt mulighed for at kunne sørge for en optimal udførelse af alle former for tømrerarbejder.

Afhængig af hvilken type bygning det drejer sig om og hvad dine ønsker er som kunde, så er der et væld af muligheder. Vi kan skaffe vinduer og døre der fås i alle farver og som bliver udført i højeste kvalitet. Uanset om du ønsker de skal være i træ, PVC, træ/alu eller af endnu finere ædeltræ, så kan vi stå for både levering og montering. Ud over deres udseende, som oftest gerne skal passe til resten af boligen, så skal der også gøres nogle tanker i forbindelse med deres levetider og vedligeholdelse. Skal de udføres i et langtidsholdbart og næsten vedligeholdelsesfri materiale, så skal de højest sandsynligt udføres i PVC eller plast, da træ selvfølgelig ikke har en lige så lang levetid.

Dette kan dog have en betydning for funktion eller udseende, som måske kan opfyldes i et andet materiale. Nogle steder er der behov for specielle krav i forhold til lyd, brand eller solafskærmning. Andre steder er der behov for specielle fuger. Derfor skal der gøres mange overvejelser for at kunne finde de perfekte vinduer og døre.

Vi hjælper dig dog glædeligt igennem alle disse overvejelser og sørger for, at vi sammen finder den løsning der passer dig og huset bedst.