Udskiftning af vinduer og døre i Herning & Silkeborg

Montering og udskiftning af vinduer og døre

Skal du have en hånd til udskiftning af vinduer eller nye døre? Hos Stuhr Ejendomsservice får du en hånd til udskiftningen eller monteringen af nye vinduer – og altid til en god pris. Vi står klar til at hjælpe dig med udskftning af vinduer og døre i Silkeborg, Herning og omegn

Reparation, vedligeholdelse eller montering af nye døre og vinduer?

Vi kan hjælpe med det hele!

Når det handler om reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af vinduer og/eller døre, så bør man ikke gå på kompromis på nogen måde. Døre og vinduer skal kunne klare masser af hård vind og vejr igennem deres levetid, hvilket betyder der er store krav til vedligeholdelse og valg af materiale.

Rådgivning og kvalitet

Det kan være svært at vide hvilke døre og vinduer man skal vælge for, at få det bedste resultat, samt hvilke der holder sig bedst og passer bedst ind i husets arkitektoniske udtryk.

Der er meget, der skal overvejes og tages stilling til og hos os hjælper vi gerne med vores faglige viden. For altid at kunne levere de bedste produkter og et stykke arbejde af højeste kvalitet, sørger vi også for at være på kant med de nyeste materialer, produkter og arbejdsmetoder i byggebranchen. Du kan derfor trygt lade os stå for din udskiftning af vinduer og/eller døre.

Dette betyder at vi kan yde den bedste rådgivning, hvor vi drager nytte af vores faglige viden og erfaring, samt mulighed for at kunne sørge for en optimal udførelse af alle former for tømrerarbejder.

Et væld af muligheder ved udskiftning af vinduer og døre

Afhængig af hvilken type bygning det drejer sig om og hvad dine ønsker er som kunde, så er der et væld af muligheder. Vi kan skaffe vinduer og døre der fås i alle farver og som bliver udført i højeste kvalitet.

Uanset om du ønsker de skal være i træ, PVC, træ/alu eller af endnu finere ædeltræ, så kan vi stå for både levering og montering. Ud over deres udseende, som oftest gerne skal passe til resten af boligen, så skal der også gøres nogle tanker i forbindelse med deres levetider og vedligeholdelse. Vores erfarne team sikrer en problemfri udskiftning af vinduer og døre med minimal forstyrrelse i din hverdag.

Langtidsholdbare vinduer

Skal de udføres i et langtidsholdbart og næsten vedligeholdelsesfri materiale, så skal de højest sandsynligt udføres i PVC eller plast, da træ selvfølgelig ikke har en lige så lang levetid.

Dette kan dog have en betydning for funktion eller udseende, som måske kan opfyldes i et andet materiale. Nogle steder er der behov for specielle krav i forhold til lyd, brand eller solafskærmning. Andre steder er der behov for specielle fuger. Derfor skal der gøres mange overvejelser for at kunne finde de perfekte vinduer og døre.

Kontakt os

Har du behov for udskiftning af vinduer i Silkeborg, Herning eller omegn? Vi hjælper dig glædeligt igennem alle disse overvejelser og sørger for, at vi sammen finder den løsning der passer dig og huset bedst. Skriv til os eller ring på +45 2032 9882. Udover udskiftning af vinduer, kan vi også hjælpe dig med tagarbejde, nye gulve og ejendomsservice.