Renovering & vedligeholdelse

Vi hjælper med rådgivning og udførelse af både reparation og vedligeholdelse

Det er vigtigt at sørge for en god vedligeholdelse af sit hus, uden dette så risikerer man større og dyre reparationer, som kunne være undgået. Især ved bygningsdele der er udført i træ kan det være vigtigt at sørge for vedligeholdelsen. Vil man gerne sikre sig en god vedligeholdelse af sit hus, så gør man det nemt ved jævnligt at tage nogle runder om sit hus, hvor man bør tjekke taget, facaden, døre og vinduer, samt de forskellige installationer. Især efter vinteren, hvor huset har været udsat for hård vind og vejr er det vigtigt at tjekke om alle konstruktioner stadig er intakte og tætte. Jo før du opdager en skade eller slid på en konstruktion, jo bedre er det og jo mindre dyrt bliver det for dig at få det udbedret.

Har du tvivler eller mistanke om eventuelle skader på dit hus, så hjælper vi dig også gerne med et grundigt tjek af hele dit hus. Vi har god erfaring med vedligeholdelse af huse og ved hvad det er man skal kigge efter på de forskellige dele af huset, samt hvor de hyppigste problemer og skader opstår.

Vi hjælper til med en fornuftig vedligeholdelse af dit hus og kan stå for at udbedre eventuelle skader, sådan at huset på ny kan stå i flot og hel stand, langt ud i fremtiden.

Et fleksibelt tømrerfirma

Ingen vedligeholdelsesopgave er for stor eller lille
Nogle vedligeholdelses opgaver kan sagtens være noget man selv kan klare, blot med lidt rådgivning som vi gerne sørger for, såsom
at give træet en ny omgang maling eller lak, fx på træfacader eller terrasser. I nogle tilfælde kan det dog være en mere omfattende vedligeholdelse der skal til, det kunne være alt fra polering og afslibning af gulve til istandsættelse eller udskiftning af døre og vinduer. Har du været uheldig med byggesjusk, skjulte skader eller har du bare et ældre hus der trænger til en kærlig hånd, så kan vi hjælpe dig med at fremtidssikre en god vedligeholdelse af dit hus. Dette kunne fx være i form af at renovere hele taget, som måske er utæt eller har fået andre skader i konstruktionen.

Tit trænger trægulvene i stuen, udvendig træbeklædning, bordplader, tagrender eller lignende også til en god omgang vedligeholdelse eller istandsættelse. Så, er gulvet ved at se trist og slidt ud og er det fyldt med splinter, eller trænger beklædningen på facaden til en kærlig hånd, så har vi den faglige kompetence, de bedste materialer og det rette værktøj til at udføre opgaven.

Uanset hvad opgaven lyder på, om den er stor eller lille, så kan du roligt komme til os for at få en god løsning, til en konkurrencedygtig pris.