Ejendomsservice i Herning, Sikeborg og omegn

Ejendomsservice for erhverv


Vi udfører ejendomsservice i Herning, Silkeborg og omegn. Ved ejendomsservice for erhverv udfører vi blandt andet græsslåning af mindre og større arealer, ukrudtsbekæmpelse, klipning og trimning af hække og træer.

Når vi udfører ejendomsservice sørger vi for at hele ejendommens udendørsareal er flot og virker imødekommende, hele året rundt. Der er også mulighed for at klargøre diverse lejemål og dernæst vise dem frem og fører flyttesyn. Har du et erhvervslejemål, som skal gøres rent eller tømmes for inventar og lignende, så står vi også gerne for en sådan opgave. Vi klarer også nemt forskellige vicevært opgaver eller jobs. Ejendomsservice i forbindelse med private kan for eksempel være når man ønsker sit hus solgt.

Her hjælper vi dig med at forbedre dine muligheder for salg, dette kan være alt lige fra at få trimmet haven til at få lavet forbedringer eller smårenoveringer på boligen. Det kan dog også være at du som privat blot ønsker noget hjælp til grøn service; her tilbyder vi blandt græsslåning, beskæring og klipning af hække, buske og træer og andre passende arbejder på de grønne arealer.

Vi tilbyder også

Vi tilbyder også forskellige service kontrakter, vedligeholdelsesaftaler og generel overvågning, styring og vedligeholdelse af din ejendom. Dette er blot nogle af de former for ejendomsservice vi udfører i Århus og omegn. Du er som altid velkommen til at ringe til os, hvor vi snakker om dine behov og kan lave et uforpligtende tilbud – vi finder nemt frem til en løsning der passer dig og dine behov.
Vores team, som består af dygtige håndværkere, som hver især har masser af erfaring inden for håndværkerfaget, står klar til at løse enhver opgave og sikre endnu flere tilfredse kunder.

Kontakt os for at høre mere om vores ejendomsservice

Har du behov for ejendomsservice i Herning, Silkeborg? Eller ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe? Så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på +45 2032 9882. Vi er altid klar til at rådgive samt tage en snak om dine ønsker. Udover ejendomsservice tilbyder vi også tagarbejde, nye gulve og udskiftning af døre og vinduer.