Nyt tag i Herning, Ikast, Viborg, Silkeborg & omegn

Få et nyt tag til en god pris

Skal du have lavet nyt tag? Hos Stuhr Ejendomsservice i Ikast ved vi, at taget er en vigtig del af hele husets udtryk. Derfor kan ens bolig godt miste lidt af sin charme, når taget bliver slidt og trist at se på. Så har behov for nyt tag i Herning, Silkeborg, Ikast, Viborg eller omegn, står vi klar til at hjælpe.

Og når almindelig vedligeholdelse ikke er tilstrækkelig og/eller der er brug for et nyt tag til boligen, så har du en god mulighed for at løfte hele husets arkitektoniske udtryk eller et nyt stilmæssigt løft. Vi står klar til at hjælpe dig med at give huset et stilmæssig løft, med nyt tag i Herning, Ikast, Viborg, Silkeborg og omegn.

Alt tagarbejde inden for nybyggeri, ombygning eller tilbygning

Ved hjælp af vores gode samarbejde med forskellige håndværksvirksomheder kan vi sagtens klare hele opgaven i forbindelse med at udskifte eller lave nyt tag – intet tagarbejde i Midtjylland, herunder Herning og Silkeborg, er for stort eller småt for os. Som specialist arbejder vi effektivt og præcist for at sikre, at dit tagprojekt lever op til dine forventninger. Uanset om det drejer sig om reparationer eller nyt tag, står vi klar til at hjælpe.

Stor erfaring med tagarbejde

Vores store erfaring inden for tagarbejde i Midtjylland og ekspertise inden for træ, samt andre materialer, der hører sig til ved tagkonstruktioner, gør at vi kan klare alt fra at lægge nye spær og nyt undertag til den komplette tagbelægning.

Skal du have udført tagarbejde eller lagt nyt tag i Herning, Silkeborg eller omegn er der selvfølgelig forskellige ting, du skal have taget stilling til. Afhængig af budget og ønsket stilart skal der vælges en tagbelægning som passer bedst.

Tagtyper

I dag er det moderne at få lagt tagpap, men de klassiske teglsten er også stadig utroligt populære og kan fås både i matte og skinnende udgaver. Der er også mulighed for andre tagbelægninger – kontakt os gerne for inspiration og råd. Som sagt er taget en vigtig del af bygningens fremtoning, men samtidig er det også oftest i tagkonstruktionen der findes skader, enten på grund af byggesjusk, men også på grund af generel slid. Vi sørger for at dit tagarbejde bliver udført i henhold til krav, regler og diverse anvisninger, sådan at dit nye tag vil kunne holde i mange år frem uden problemer. Det er især vigtigt at få udført tagkonstruktionen, så den er helt tæt for at kunne undgå fugtophobning og svamp.

Vi har igennem årene udført mange tagopgaver og med vores faglige viden og store erfaring, har vi allerede sørget for mange tilfredse kunders tagarbejde i Midtjylland.

Kontakt os for at hører mere om nyt tag

Har du behov for nyt tag nær Ikast, Herning, Silkeborg, Viborg eller omegn? Så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på +45 2032 9882. Vi er altid klar til at rådgive samt tage en snak om dine ønsker. Vi tilbyder også nye gulve og udskiftning samt montering af døre og vinduer. Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet, så du kan være sikker på et holdbart og smukt resultat når du skal have lagt nyt tag.