Nyt tag

Udførelse af alt slags tagarbejde inden for nybyggeri, ombygning eller tilbygning

Hos os ved vi, at taget er en vigtig del af hele husets udtryk. Derfor kan ens bolig godt miste lidt af sin charme, når taget bliver slidt og trist at se på. Og når almindelig vedligeholdelse ikke er tilstrækkelig og/eller der er brug for et nyt tag til boligen, så har du en god mulighed for at løfte hele husets arkitektoniske udtryk eller et nyt stilmæssigt løft.

Ved hjælp af vores gode samarbejde med forskellige håndværksvirksomheder kan vi sagtens klare hele opgaven i forbindelse med at udskifte eller lave nyt tag – intet tagarbejde i Midtjylland er for stort eller småt for os.

Vores store erfaring inden for tagarbejde i Midtjylland og ekspertise inden for træ, samt andre materialer der hører sig til ved tagkonstruktioner, gør at vi kan klare alt fra at lægge nye spær og nyt undertag til den komplette tagbelægning.

Skal du have udført tagarbejde i Midtjylland er der selvfølgelig forskellige ting du skal have taget stilling til. Afhængig af budget og ønsket stilart skal der vælges en tagbelægning som passer bedst.

Tagtyper

I dag er det moderne at få lagt tagpap, men de klassiske teglsten er også stadig utroligt populære og kan fås både i matte og skinnende udgaver. Der er også mulighed for andre tagbelægninger – kontakt os gerne for inspiration og råd. Som sagt er taget en vigtig del af bygningens fremtoning, men samtidig er det også oftest i tagkonstruktionen der findes skader, enten på grund af byggesjusk, men også på grund af generel slid. Vi sørger for at dit tagarbejde bliver udført i henhold til krav, regler og diverse anvisninger, sådan at dit nye tag vil kunne holde i mange år frem uden problemer. Det er især vigtigt at få udført tagkonstruktionen, så den er helt tæt for at kunne undgå fugtophobning og svamp.

Vi har igennem årene udført mange tagopgaver og med vores faglige viden og store erfaring, har vi allerede sørget for mange tilfredse kunders tagarbejde i Midtjylland.